Your benefits - Jouw winst

Van elektrisch rijden met je Tesla Model 3 word je automatisch enthousiast. En dat wil je delen met je relaties en op plaatsen waar je graag komt. Dat vinden we belangrijk bij VitaeMobility. In je Genius Lease krijg je daarmee de kans om nog goedkoper elektrisch te rijden.


Deel met je vrienden en relaties

Op dagen dat je je Tesla Model 3 niet gebruikt geeft Genius Lease je de kans om deze te delen met vrienden en relaties. Je vriend of relatie betaalt Genius Lease een marktconforme huurprijs op het moment dat hij of zij geniet van het gebruik van jouw Tesla Model 3

Zo deel je het geweldige gevoel van elektrisch rijden en bespaar je tot 25% op je maandelijks leasebedrag.

Wil je weten hoe dit gaat en hoe je geïnteresseerde gebruikers voorstelt ? COMING SOON

      

Deel je favoriete plekken

Je hebt ongetwijfeld favoriete plekken die je graag deelt met andere EV-rijders. Het restaurant waar je regelmatig eet, de gym waar je gaat sporten, de plek waar je gaat shoppen of andere plaatsen die je regelmatig bezoekt.

Op veel van die plekken zijn er nog geen of onvoldoende laadpalen beschikbaar. En daar kan je zelf iets aan doen met Genius Lease. Breng ons in contact met de locatie en wij bouwen er een publiek laadpunt en voorzien in de promotie ervan.

Zo wordt elektrisch rijden niet alleen voor jou gemakkelijker maar ook voor de andere EV-rijders. En jij krijgt een korting op je maandelijks leasebedrag.

Wil je weten hoe dit gaat en hoe je mogelijke locaties voorstelt ?

Ontdek het hier


Deel je laadcapaciteit

Met je Tesla Model 3 komt een geconnecteerd laadpunt en dat gebruiken we in de toekomst om je laadkosten te verlagen.

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x